Mijn favorieten

WOZ

Rond deze tijd ontvang u hem weer: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop vermeld de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u diverse belastingen, zoals de onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting.

Wij berekenen kosteloos of uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld. Als wij denken dat wij de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand met succes kunnen verlagen dan heeft u als eigenaar al snel honderden euro’s per jaar minder aan belasting.

Gratis WOZ-Check
Denkt u dat de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld, doe dan hier de gratis WOZ-Check.
Wij ontvangen dan een mail met uw gegevens en controleren uw WOZ-waarde.

Moet ik u ook betalen als het niet lukt de WOZ-waarde te verlagen..?
Nee, indien de gemeente uw WOZ-waarde niet verlaagt, bent u ons niets verschuldigd en draagt Leenders Stoffels Makelaardij de gemaakte kosten volledig. Lukt het ons wel om de WOZ-waarde te verlagen dan worden onze taxatiekosten betaald door de gemeente, volgens een bij Wet bepaald regeling en betaald u alleen een klein deel voor het maken van een bezwaarschrift.

Fantastisch, regel het maar…
Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken nadat u de aanslag gemeentelijke belastingen heeft ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om ervoor te zorgen dat het bezwaarschrift tijdig wordt ingediend. Voor het maken van het bezwaar werken wij samen met WOZ-Consultants.

Indien u de onroerende zaak recent heeft aangekocht of in eigendom heeft verkregen als gevolg van een schenking of erflating kunnen wij de WOZ-waarde ook verlagen zonder dat u hiervoor al een aanslag van de gemeente heeft ontvangen.

U kunt uw opdracht eenvoudig online plaatsen door het WOZ-inschrijfformulier te gebruiken welke opent door te klikken op het NVM logo.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring