Mijn favorieten

Verkoop

Wanneer u uw huis verkoopt wilt u natuurlijk de beste prijs, maar net zo belangrijk is dat u aan de verkoop een goed gevoel wilt overhouden. Daarom gaan wij uiterst zorgvuldig om met de waardebepaling van uw woning en wordt u betrokken bij iedere stap in het verkoopproces van de bezichtiging, via de onderhandeling naar de definitieve verkoop.
Om te komen tot de juiste vraagprijs gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van de lokale markt.

Wat mag u van ons verwachten als wij u huis mogen verkopen:

1. De presentatie
We maken goede foto’s van de woning en zorgen dat we over de juiste gegevens beschikken die in overleg met u worden gepresenteerd in een mooie brochure. We helpen u bij het invullen van de lijst voor de roerende goederen. We melden de woning aan op funda.nl, jaap.nl en natuurlijk op onze eigen website. Daarnaast plaatsen we in overleg met u een te koop bord in uw tuin of aan uw gevel.

2. Het verkoopproces
Wij adviseren u over de prijsstelling en de beste verkoopstrategie waarbij wij de woning ook zullen aanbieden aan alle woningzoekers uit ons zoekersbestand. We verzorgen de bezichtigingen met kijker, potentiële kopers, eventueel ook s’ avonds of in het weekend. We begeleiden bij eventuele bouwkundige keuringen en voeren namens u de onderhandelingen, waarbij wij zorgen voor een maximaal verkoopresultaat.

3. Het sluiten van de overeenkomst
Als er overeenstemming is over de prijs en de voorwaarden stellen wij de koopovereenkomst tussen partijen op en adviseren u over de voorwaarden die hierin opgenomen moeten worden. Na de ondertekening zorgen wij dat de overeenkomst bij de notaris terecht komt en houden wij de termijnen voor ontbinding in de gaten. Tenslotte begeleiden wij u bij de eindinspectie van de woning en gaan met u mee naar de notaris voor de overdracht van de woning.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring