Mijn favorieten

Aankoop

Het aankopen van een eigen woning is over het algemeen de kostbaarste aanschaf in uw leven.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning voldoet aan uw eisen en wensen, u niet te veel betaalt en dat u zeker weet dat u de goede keuze heeft gemaakt. Leenders Stoffels Makelaardij staat u graag terzijde.

Mogen wij u helpen bij het aankopen van een woning dan mag u de volgende aankoopbegeleiding van ons verwachten:

Informatiefase
Indien u zelf nog geen woning op het oog heeft gaan we in een vrijblijvend advies gesprek op zoek naar het profiel waaraan de gewenste woning moet voldoen. Hierna houden wij u op de hoogte van alle woningen die door NVM-makelaars worden aangeboden en die voldoen aan uw zoekprofiel. Bij een potentiële woning vragen we de informatie voor u op en gaan we mee naar een bezichtiging. Indien er twijfels zijn over de bouwkundige staat regelen we een bouwkundige keuring.

Onderhandelingsfase
Voldoet de woning aan uw wensen dan overleggen we samen over de beste aankoopprijs en de bijbehorende voorwaarden en voeren wij namens u de prijsonderhandeling.

Afrondingsfase
Samen met u nemen we de koopovereenkomst inhoudelijk door en adviseren wij u over de hierin op te nemen voorwaarden. We houden de data van de ontbindende voorwaarden voor u in de gaten en controleren de notariële akte en afrekening van de notaris. We begeleiden u bij de eindinspectie en gaan mee naar de notaris. Mocht u later nog vragen hebben kunt u altijd bij ons terecht.

Eventueel helpen we u bij het vinden van een passende financiering.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring